Kopen-online

“Grote mensen” problemen

 

Iedere volwassen persoon kent “Grote mensen problemen”. Als je kinderen hebt zal je het woord “grote-mensen-probleem” vast wel eens gebruikt hebben. Als het probleem nog te complex is om aan je zoon of dochter uit te leggen noem je het zo. In dit artikel gaat het echter niet over grote mensen problemen maar over “Lange mensen problemen”. De eerste Nationale dag van Lange Mensen was op Dinsdag 21 juni 2016. Er is niet voor niets zo’n nationale dag in het leven geroepen…. Het doel van deze dag is aandacht vragen voor de knelpunten waar lange mensen letterlijk tegenaan lopen. Voorbeelden zijn: te lage plafonds, banken die te kort zijn en zitruimte waar je de benen in de nek moet leggen om ertussen te passen. Douchkoppen die te laag hangen en WC’s waarop je kunt zitten als je bijna op je hurken zit.

 

Nationale lange mensen dag

Rob Bruintjes is de initiatiefnemer van de Nationale dag van Lange mensen. Hij is zelf een lang mens, namelijk 2 meter en 21 centimeter. De ongemakken die zijn lengte met zich meebrengt merkt hij iedere dag. Om aan de lange mensen problemen te gaan werken is er een lijst opgesteld met de meest praktische problemen. Er blijkt dat er vooral problemen ontstaan in het openbaar vervoer en op vakantie. Maar ook is de kleding vaak veel te klein of kort en ook passende schoenen zijn er bijna niet te vinden. Aangezien er steeds meer lange mensen komen, komen er gelukkig ook steeds meer initiatieven om de last van deze lange mensen te verlichten.

 

Gepaste kleding voor lange mensen

De webshop Mouwlengte 7 is één van de uitkomsten voor lange mensen. Op deze webshop vind iedere lange man passende kleding. Of je nou een nieuw trouwoverhemd nodig hebt, een zakelijke blouse of een jas met lengtemaat 102, je vindt het op Mouwlengte7.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2022 Kopen-online

Theme by Anders Norén