Kopen-online

Keukenverlichting

Hoe verlicht ik mijn keuken?

Een keuken is een werkplek, maar tevens ook een plaats om gezellig samen te komen. Zeker wanneer je een grote keuken hebt, waar ruimte is voor een tafel, merk je dat deze ruimte ook voor dat kopje koffie gekozen wordt, om over die boterham tussen de middag maar te zwijgen.

Het is dus niet vreemd als je niet direct weet welke verlichting nu het beste bij jouw keuken past.

Sfeerlampen of werklampen

Er zijn op de markt ongelooflijk veel lampen te verkrijgen. De ene nog mooier dan de ander. Echter, het draait, zeker in een keuken, om de functionaliteit. Uiteraard is er te combineren. Let, als je combineert met de soorten keukenverlichting, dan wel op hygiene. Een kroonluchter is prachtig, maar het is wijs om jezelf af te vragen of een dergelijke lamp echt wel in jouw keuken past.

Wat je vaak zit is dat mensen voor een plafonnière kiezen. Deze eenvoudige lamp dient zijn doel, is makkelijk schoon te houden en vormt geen obstakels. Zeker niet, als jouw keuken hoge keukenkasten heeft.

Onder de keukenkastje wordt nog wel eens gekozen voor TL verlichting, zodat het werkblad het licht krijgt en je met voldoende zicht achter het aanrecht je gang kan gaan. Zeker tijdens schemer en duisternis is dat prettig.

Wat past bij jou?

Natuurlijk kan het zijn dat jij TL verlichting niet leuk vind. Immers, sfeervol is het niet, om over die plafonierre maar te zwijgen. Een andere optie zijn spotjes, die je dimmen kunt. Deze spotjes zijn feitelijk overal in te verwerken. Denk aan het plafond, maar ook onder de keukenkastjes. Voordeel van deze keukenverlichting is dat ze geen obstakel vormen en je precies de hoeveel licht kunt creëren, die jij nodig vindt.

Dus heb je een romantisch etentje in jouw keuken. Dan zijn de lichten zo te dimmen.

Zaak is het om eerst goed na te gaan wat voor een keuken je hebt. Hoe je jouw keuken gebruikt en wat je ermee wilt. Die wensen zijn vaak al een goed hulpstuk om verdere keuzes op te maken. Op internet, of gewoon in de winkel is genoeg keuze. Neem een kijkje bij de keukenverlichting collectie van Directlampen.nl en laat het op je inwerken.

Twijfel je toch nog, vraag dan eens om je heen. Ervaringen van anderen kunnen zeer nuttig zijn.

Next Post

Leave a Reply

© 2022 Kopen-online

Theme by Anders Norén